STRATÉGIA

Minden partneriroda a hálózatba való belépési szándékával elfogadja az Ászf-et, mely szándékukat a –  Nyomtatványok/Belépési Nyilatkozat – letölthető nyomtatványon tudják jelezni. Erre válaszul egy e-mailben küldött Elfogadó nyilatkozat teszi lehetővé nekik a hálózathoz való csatlakozást, melynek melléklete a személyes felhasználónév és jelszó.
 Mit várunk el tagjainktól:

– 200 db saját megbízású ingatlan felvitele a közös adatbázisba, de esetenként akár 50 db is elegendő.

– Havi 10 db új, saját megbízású ingatlan behozatala a hálózatba.

– Sikerdíj megfizetése, melyet az ajánló és az eladót képviselő ingatlan iroda fizet meg azonos mértékben, mely az adásvételi szerződésben rögzített eladási árnak mindössze csak a 0,002 része.

A Független Ingatlanközvetítők Hálózatához való ingyenes csatlakozáshoz segítséget nyújt az Ön számára területi képviselőnk !

 

Amiket mi adunk Önnek:

– Komplett ingatlannyílvántartási (back office) rendszert, melyen belül a saját ingatlan adatbázisát és a már hálózatba belépett és Önnel szerződött ingatlanirodák adatbázisát egyaránt láthatja, mindennapi munkáját végezheti, irányíthatja.

– Keresőmotort a saját weboldalára, amely elősegíti az oldalára látogató lakosság ingatlankeresését a teljes Független Ingatlanközvetítők Hálózatának adatbázisából.

– Ha még nem rendelkezik weboldallal, azt is díjmentesen választhat a megadott sablonjainkból.

– Folyamatos kapcsolattartás, együttműködés a  képviselőinkkel a fejlődés érdekében.

– Jogi háttér biztosítása a hálózat tagjai számára az együttműködésükkel kapcsolatban.

Strategiakep