FÜGGETLEN INGATLANKÖZVETÍTŐK HÁLÓZATA

A Független Ingatlanközvetítők Szociális Szövetkezetének igazgatósága azért hozta létre ezt a rendszert, hogy Magyarországon minden ingatlan megtalálja igény szerint új tulajdonosát. Ezen rendszernek köszönhetően a továbbiakban nem kell máshol keresgélni és órák hosszát azzal töltenie, hogy potenciális ingatlan vásárlóinak megtalálja a tökéletes házat vagy lakást. Ha Ön ingatlanforgalmazó irodaként, illetve ingatlanközvetítőként tevékenykedik, az általunk erre a célra kifejlesztett Ingatlan,- és Partner Nyilvántartó rendszerünk a sikerhez vezető út kulcsa, ugyanis mi az ingatlanok szinte teljes választékát fogjuk kínálni Önnek, akár magán, akár befektetői céllal is keresnek meg minket.

 

TEKINTSE MEG BEMUTATKOZÓ VIDEÓNKAT !

HOGYAN LEHETSÉGES MINDEZ?

A Független Ingatlanközvetítők Szociális Szövetkezete létrehozta a Független Ingatlanközvetítők Hálózatát, melynek keretein belül megvalósítható mindaz, ami a kis- és közép mennyiségű ingatlan adatbázissal rendelkező ingatlanirodák számára ez idáig nem volt, illetve jelentős mértékű anyagi és időbeli ráfordítás útján lehetett volna csak megközelíthető.
Teljes meggyőződésünk, hogy ez a rendszer a hálózat tagjai számára remek lehetőséget nyújt az együttműködésre, mely által mindenki a leszerződött ingatlaniroda adatbázisát sajátjaként kezelheti, ezzel megsokszorozva saját ügyfeleinek számát.
Képzelje csak el! Ha Ön egyszerre több 100 vagy akár több 1000 ingatlant hirdetne. ha ekkora adatbázisból dolgozhatna, az milyen előnyökkel járhatna Önnek?
Mindenki aki az ingatlanpiacon dolgozik és próbál érvényesülni tisztában van azzal, hogy egy adatbázis megléte, felépítése és folyamatos frissítése mekkora munkát és ráfordított időt igényel.
A Független Ingatlanközvetítők Hálózatához való ingyenes csatlakozáshoz segítséget nyújt az Ön számára területi képviselőnk !

HÁLÓZAT
KÉPVISELŐINK
STATISZTIKÁK
Kérdések-Válaszok